Københavns

Garanti & forsikring

Over 20 års erfaring

Garanti og forsikring

Når du vælger Københavns Håndværker Service som din samarbejdspartner, har du valgt en håndværksvirksomhed der sætter garanti og sikkerhed i højsædet.
  • Når du benytter Københavns Håndværker Service som leverandør, er arbejdet sikret via erhvervsansvar med en erhvervsansvars- samt en produktansvarsforsikring som dækker op til 10 millioner kroner.
  • Alle forsikringer er i samråd med RiskPoint og Gartnerenes Forsikring – Danmarks største, landsdækkende erhvervs- og privatforsikringsselskab med kundeejerskab som selskabsform. Både RiskPoint og Gartnerenes Forsikring har forsikret Danmark i mere end 255 år og vi anser dem som en stærk og seriøs forsikringspartner.
  • Hos os har du samme leverandør indenfor flere faggrupper, hvilket er din sikkerhed for, at du som kunde ikke står “midt i mellem” flere forskellige leverandører, hvis garanti og ansvar skal placeres. Ansvar på El og VVS ligger hos Riskpoint, og ligeledes har Gartnernes forsikring øvrigt ansvar og øvrige forsikringer.

Skriv besked ↓

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Har du spørgsmål?

HAR DU SPØRGSMÅL TIL GARANTI OG FORSIKRING ER DU ALTID VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE OS PÅ info@kbh-hs.dk ELLER PÅ TELEFON 70 22 32 72.

Skriv besked

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.